Шлях до успішної кар’єри прокладено через знання фахової англійської мови: міжнародний науково-методичний семінар «Career Paths series – the shortest path to your career» на гуманітарно-педагогічному факультеті

24 листопада 2016 року

На гуманітарно-педагогічному факультеті вже традицією стає налагодження плідної співпраці із міжнародними установами та представництвами іноземних організацій в Україні. Цього разу 23 листопада 2016 року за ініціативи кафедр англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і англійської філології на гуманітарно-педагогічному факультеті організовано і вперше в стінах університету проведено методистом-консультантом представництва Express Publishing в Україні Оленою Хорош науково-методичний семінар «Career Paths series – the shortest path to your career», в якому взяло участь понад 60 учасників.

Під час семінару пані Олена ознайомила слухачів із серією підручників «Англійська мова для професійного спілкування», здивувавши великою кількістю розробок британськими авторами для найвибагливіших і найсучасніших професій.

Методистом була проведена вікторина на знання змісту цих посібників, що поступово перейшла в захоплюючу розповідь про перевтілення паперових видань у електронні версії, що є дуже актуальні нині для сучасного студента в час інформаційних технологій. Електронні підручники містять величезні можливості: від правильної вимови слова, до відеороликів за заданою тематикою і, що не менш важливо, ведуть статистику Ваших досягнень. Оленою було запропоновано декілька видів завдань із електронної версії підручника, з якими викладачі й студенти успішно справилися із захопленням і ентузіазмом.

Тож нове покоління обирає нові форми й способи навчання. А ми, викладачі ХХІ століття, опановуємо нові методики, нові технології й шукаємо нові підходи.

Співпраця з представництвом Express Publishing в Україні кафедр англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і англійської філології розпочата. Сподіваємося, що досвідчені методисти представництва в Києві й колектив професійних авторів Career Paths Series ще неодноразово захоплять нас своїми новинками, розробками й секретами найновітніших технологій вивчення англійської мови професійного спрямування.

По закінченню семінару усі учасники отримали сертифікати.

Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook