Заощаджуємо разом!

23 листопада 2016, 15:30

На сьогоднішній день економія  енергоспоживання – основне питання не лише адміністрації університету,  але й завдання номер один для деканатів факультетів. Саме тому факультет ветеринарної медицини не лише займається заощадженням енергоресурсів навчального корпусу № 12, а розпочав  таку роботу і в гуртожитку №6. Завдяки активній роботі адміністрації гуртожитку та студентській раді гуртожитку №6 і, безсумнівно, мешканців гуртожитку, які оперативно  зреагували на необхідність запровадження енергозаощадливих  технологій та проведення активної інформаційної кампанії серед мешканців. На сьогоднішній день, враховуючи тверду позицію та розуміння мешканців, що економити енергоресурси це фінансування майбутнього покращення матеріально-технічної бази гуртожитку та їх проживання, вже вдалося в більшій половині кімнат замінити лампи розжарювання на "економки", а також замінити світильники у коридорі другого поверху на LED-світильники.

Також заради економії студенти довго обговорювали питання роботи душових кімнат з дирекцією студмістечка та знайшли порозуміння і затвердили новий графік роботи. Також надіємось, що встановлення розпилювачів у душових кабінках дасть змогу заощадити на використанні води.

Хочеться ще раз подякувати за розуміння кожному з нас, адже економія енергоресурсів це не якась примха адміністрації, а вимога часу.


 Заст. декана з виховної роботи Деркач С.С.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook