Загальноуніверситетська конференція магістрів 2-го року навчання на факультеті землевпорядкування

4 листопада 2016 року
Магістри 2 року навчання факультету землевпорядкування презентували постерні доповіді за результатами своїх досліджень. У заході прийняло участь 52 магістри. Було створено 5 робочих груп на чолі з  завідувачами кафедр, які за визначеними критеріями оцінювали доповідь кожного.
 
Так, магістрів кафедри земельного кадастру оцінювала робоча група на чолі з д.т.н., доцентом С.Кохан. Проблематика досліджень дипломників цієї кафедри торкається питань оцінки землі та нерухомого майна, інвентаризації земель, територіального планування населених пунктів і т.д.
 
Кафедра землевпорядного проектування представила свої результати робочій групі на чолі з д.е.н., професором О.Дорош. Магістри цієї спеціалізації досліджують еколого-економічне обґрунтування організації та використання сільськогосподарських угідь, земельно-господарський устрій земель та процес відведення земельних ділянок, тощо.
 
Робоча група на чолі з деканом факультету Тарасом Євсюковим почула, що ж нове та цікаве присутнє у магістерських роботах випускників кафедри управління земельними ресурсами. Дослідження яких стосується переважно сфери охорони земель, управління земельних ресурсів на всіх рівня, обґрунтування обмежень та обтяжень на землях і т.д.
 
С.н.с., д.е.н. В.Заяць очолював робочу групу, що заслухала представників кафедри геодезії та картографії, які досліджують картографічне забезпечення землеустрою, картографування природних ресурсів, методологію геоінформаційного моделювання трансформаційних процесів у землекористуваннях.
 
А д.геогр.н., професор Іван Ковальчук був керівником робочої групи, яка оцінювала досягнення магістрів кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. Їх теми стосуються переважно впровадження сучасних фундаментальних  і прикладних застосувань геоінформаційних технологій, методів обробки даних ДЗЗ, прикладної геостатистики.
 
На семінарі були присутні усі наукові керівники виступаючих, які теж долучалися до обговорень і дискусій.
 
 
 
 
 
 
 

Наталія Мединська,

заступник декана факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook