Попередній захист магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

9 листопада на засіданні кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів відбувся попередній захист магістерських робіт денної форми навчання, де майбутні випускники кафедри представили результати наукових досліджень.
Комісія, у складі викладачів кафедри – Баль-ПрилипкоЛВ., Слободянюк Н.М., Савченка О.А., Штонди О.А., Тищенко Л.М., Голембовської Н.В. заслухали та детально проаналізували представлені робити і надали зауваження і побажання.
Слободянюк Н.М. звернула увагу на нові вимоги щодо оформлення магістерських робіт та формулювання актуальності тем, мети і завдань дослідження, висновків роботи та їх відповідності поставленим завданням.
Студенти продемонстрували відмінні та добрі знання, набуті впродовж двох років навчання.
Голембовська Н.В.,
секретар кафедри