Запрошуємо на День молодого спеціаліста-аграрія «Твій професійний старт» на виставці ІнтерАГРО 2016 !

11 листопада 2016, 9:00
ВЦ «КиївЕкспоПлаза», павільйон № 3 (конференц-зал № 2)
11 листопада 2016 р. студенти та викладачі факультету аграрного менеджменту візьмуть участь в заході для молодих фахівців «Твій професійний старт», що відбудеться в рамках роботи міжнародної виставки сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО 2016».
 
Мета участі в даному заході - налагодження дієвого комунікаційного каналу між роботодавцями, фахівцями галузі, які знаходяться в пошуку місця роботи та студентами-випускниками факультету аграрного менеджменту загалом та випускаючої кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України, зокрема. Аграрні компанії представлять свої вакансії та пропозиції по працевлаштуванню на «дошці вакансій».
 
Студенти зможуть ознайомитися з діяльністю великих та середніх аграрних підприємств, представниками сервісних компаній і дізнатися про існуючі вакансії, познайомитися з потенційними роботодавцями та отримати шанс знайти роботу за спеціальністю. Студенти матимуть можливість відвідати експозицію виставки та ознайомитись з провідними досягненнями світового та вітчизняного машинобудування, насінництва та агрохімії.
 
Участь студентства в даному заході організована за сприяння Тараса Висоцького, голови Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту, та Олени Ковтун, доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України.
 
Людмила Денисенко, 
заступник декана факультету аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook