Факультет землевпорядкування активно запрошує школярів на навчання

9 листопада 2016 року

На початку навчального року колектив факультету землевпорядкування проаналізував усі помилки минулорічної вступної кампанії. Усі погодились, що проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами і залучання слухачів на підготовче відділення є невід’ємною частиною роботи кожного науково-педагогічного працівника. 
     Так, ще у вересні місяці за дорученням ректора було сформовано план зустрічей з випускниками шкіл Чернігівщини, Києво-Святошинського та Васильківського району Київської області, а також Святошинського району м. Києва.

     Старт профорієнтаційній роботі дала кафедра геодезії та картографії. Зокрема доценти Олексій Жук та Євгенія Кривов’яз, асистенти Іван Опенько та Олександр Шевченко навідались у м. Козелець Чернігівської області. Педагоги провели зустрічі з одинадцятикласниками Козелецької гімназії, ЗОШ №2, та ЗОШ №3

     А через тиждень доценти Євгенія Кривов’яз і Олексій Жук відвідали рідну школу Євгенії в селищі Згурівка, що на Київщині. Доречі, кращу випускницю запросила директор школи Галина Кубинська, яка вважає профорієнтаційні заходи викладачів вузів з випускниками, найкращою професійно-просвітницькою місією, і намагається всіляко сприяти таким зустрічам.

     Кафедра землевпорядного проектування також провела два профорієнтаційні виїзди Зокрема асистент Ірина Колганова разом з четвертокурсником відвідали випускників Боярської загальноосвітньої школи №1.

     А доценти Олександр Чумаченко та Тетяна Прядка презентували НУБіП України і факультет землевпорядкування абітурієнтам ЗОШ №3 та ЗОШ №9 м. Фастова.

 

  

     Під час зустрічей школярі були ознайомлені із спеціальностями, за якими здійснює підготовку Національний університет біоресурсів і природокористування України. Особливу увагу було приділено спеціальності «Геодезія та землеустрій» факультету землевпорядкування. Учні із цікавістю слухали про сьогоднішні реалії потреб ринку праці України та майбутні перспективи для землевпорядника зайняти чільне місце в житті, адже для них це вибір життєвого шляху.
     Майбутніх абітурієнтів турбували особливості вступної кампанії цього року, можливості реалізації їх творчих та спортивних здібностей. Школярі виявили цікавість до спеціальності та бажання відвідати факультет на день відкритих дверей.

     Деканатом факультету землевпорядкування було змакетовано нову креативну форму буклетів, знято проморолик факультету та створено ряд презентацій на будь-який вибір. Отож, арсенал рекламних матеріалів був суттєвий.  
     На вченій раді факультету було заслухано профорієнтаційний звіт факультету, який представила заступник декана Наталія Мединська. Доповідач закликала активніше долучатися інші кафедри до цієї роботи та брати приклад з колег. Зазначила, що вже у листопаді заплановано ряд зустрічей зі школярами закріплених за факультетом районів. 

     Декан факультету Тарас Євсюков висловив побажання, щоб науково-педагогічні працівники не втрачали жодної можливості запрошувати школярів до нас на навчання.  

Наталія Мединська,
заступник декана
факультету землевпорядкування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook