Загальноуніверситетська конференція: магістри 2 року навчання представили результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт

4 листопада 2016 року

03 листопада 2016 р. на факультеті ветеринарної медицини відбулась неординарна подія. Вперше було організовано конференцію для магістрів-випускників, де вони змогли представити результати своїх досліджень в рамках підготовки випускних магістерських робіт. Дана подія відбулась в рамках загальноуніверситетської конференції  відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші від 26.09.2016 р. № 55.
Метою даного заходу було представлення результатів досліджень студентів магістратури випускного курсу в рамках підготовки магістерських робіт задля ознайомлення викладачів, співробітників, студентів магістратури та бакалаврату з основними результатами та досягненнями магістрів-випускників, підвищення якості магістерських робіт та недопущення дублювання тем і уникнення плагіату.


Для зручного наочного висвітлення власних результатів досліджень більшістю студентів були обрані постерні презентації, а окремими студентами були представлені усні доповіді з презентаціями.


Результати своїх досліджень представили магістри 5 року навчання інтегрованої магістратури. Всього участь у конференції взяли 50 студентів, 12 з яких виступили з доповідями, а 38 – оформили результати своїх досліджень у вигляді постерних доповідей. В своїх доповідях студенти висвітлювали проблеми акушерської патології продуктивних тварин, патоморфологічної діагностики хвороб заразної та незаразної етіології, в окремих доповідях було розкрито питання щодо ринку фармацевтичних препаратів в Україні, виробництва та реєстрації лікарських засобів для тварин.


В обговоренні представлених доповідей  взяли участь декан факультету ветеринарної медицини академік Цвіліховський М.І., професори Любецький В.Й., Духницький В.Б., доценти Голопура С.І, Данілов В.Б., Мельник В.В., Костенко В.М., Жук Ю.В. та інші.


Виступаючі відмітили високий рівень продемонстрованих робіт та наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів досліджень.

Мельник В.В.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook