На кафедрі фізичного виховання вперше пройшли майстер-класи з різних видів спорту

2 листопада 2016 року

     29 жовтня 2016 року за ініціативи кафедри фізичного виховання пройшла перша серія майстер-класів з окремих видів спорту. У такий оригінальний спосіб викладачі вирішили залучати молодь до активних занять спортом.
     Майстер-клас з міні-футболу проводив завідувач кафедри фізичного виховання, майстер спорту міжнародного класу Микола Костенко, якому допомагали старший викладач Валерій Прохніч і гравці університетської збірної. Бажаючих навчали основним технічним елементам гри, розповідали та показували як нові навички застосовувати на практиці і запропонували спробувати свої сили у навчальній грі.

     

     Волейбольний майстер-клас вели викладачі кафедри фізичного виховання Андрій Паткевич та Дмитро Магльований з допомогою Миколи Литвина та гравців чоловічої збірної університету з волейболу. Викладачі демонстрували коментований показ послідовності дій та прийомів у волейболі, відпрацьовували їх у безперервному контакті з тренерами та гравцями збірної університету. Студенти навчилися основним елементам гри та зіграли товариський матч.

     

     

     

     Майстер-клас зі спортивного орієнтування проходив у формі інтегрованого заняття. Лекцію та практичне заняття на місцевості провів старший викладач кафедри В’ячеслав Пархоменко. Учасникам запропонували пройти дистанцію територією нашого університету. Студенти мали змогу отримувати консультації та обговорювати результати пройденої дистанції.

     Це перший подібний захід, тож сподіваємося, що під час наступних майстер-класів бажаючих відвідати їх буде більше. Запрошуємо до занять спортом. Ми на вас чекаємо!

Дмитро Магльований,
асистент кафедри фізичного виховання  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook