До уваги студентів! 7-8 листопада відбудеться безкоштовний англомовний семінар «Рішення, що визначають особистий успіх»

7 листопада 2016, 13:00
Корпус №1, ауд. 24

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!

     Неформальний англійський розмовний клуб продовжує свою роботу у межах програми «LEADERSHIP. RISE-UP FUTURE LEADERS OF UKRAINE».

     7-8 листопада 2016 року о 1300 (ауд. 24, корпус №1) відбудеться безкоштовний англомовний дводенний семінар «Рішення, що визначають особистий успіх» для студентів гуманітарно-педагогічного факультету.

     На семінарі розглядатимуть теми:

1. CAN YOU BE ETHICAL AND BE SUCCESSFUL IN UKRAINE / Чи можна бути етичним та успішним в Україні?
2. WHERE ARE YOU HEADED (DEWALT) / Куди ви прямуєте (DeWalt)?
3. TIME TO GET ON THE RIGHT BUS / Час пересісти в правильний автобус
4. HOW TO SET GOALS / Навички постановки цілей
5. 7 KEYS TO BUILDING WEALTH / Сім принципів побудови благополуччя
6. BUILDING YOUR RESUME / Побудова резюме
7. HOW TO WIN THE INTERVIEW / Як успішно пройти співбесіду
8. THE ROAD LESS TRAVELED / Як прожити неординарне цікаве і насичене життя?
9. SEVEN DECISIONS THAT DETERMINE PERSONAL SUCCESS / Сім рішень, що визначають особистий успіх

     Спікери – Уейн Моріс, Марк Фрикс.

     Записуватися в деканаті гуманітарно-педагогічного факультету (ауд. 201 к. 15) до 04 листопада 2016 року.

Деканат гуманітарно-
педагогічного факультету

СПІКЕРИ СЕМІНАРУ

      УЕЙН МОРІС
     Більше 30 років займався просуванням товарів від виробника до споживача на керівних посадах у відділах маркетингу та продажів, а також у складі керівництва таких компаній як Procter&Gamble, Black&Decker, Sunbeam, Brunswick.

    Останні посади, які обіймав Уейн Моріс - пост президента компанії American Camper – підрозділу компанії Brunswick, та пост президента компанії Health o Meter – підрозділу компанії Sunbeam. Впродовж всього професійного життя активно навчав як у США, так і в інших країнах. Його програми охоплювали навчання лідерству провідних керівників компаній Black&Decker у 8 країнах Європи. Брав участь у семінарах з маркетингу для керівників підприємств в Україні. Проводив семінари з маркетингу, лідерства та відкритих комунікацій в університеті Wisconsin (Україна). Упродовж останніх років надає консалтингові послуги, допомагає розпочинати підприємницьку діяльність малому бізнесу.

     Отримав ступінь бакалавра з маркетингу в університеті штату Алабама.

     Містер Уейн є тренером і наставником студентів МВА в Університеті Кеннесоу (Kennesaw State University).

     МАРК ФРИКС
     Президент MasterPlan Retirement Consultants. Уперше Марк випробував себе як підприємець в 21 рік, купивши компанію полірування машин. Цей досвід дав Маркові уроки, що визначили напрями всіх його наступних спроб стати підприємцем.

     До 25 років, щоб заробити додаткові гроші, він почав продавати поліси страхування життя. За два роки він зміг створити команду із 30 агентів і відкрити агентство із страхування майна і від нещасного випадку, отримавши ліцензію на всі види страхування. Марк також займався сферою фінансових послуг.

     У 1992 році заснував свою компанію медичної терапії. Протягом 18 місяців вони найняли 21 терапевта – чистий прибуток за рік склав 1 млн доларів.
     2010 року після двох економічних криз Марк вирішив відкрити фірму з планування і допомогти примножити й одночасно зберегти свої гроші. Компанія MasterPlan Retirement Consultants завоювала репутацію високо професійної завдяки якісній, чесній роботі з фінансового планування в West Metro Atlanta. Сьогодні клієнтська база фірми становить понад 100 клієнтів.

     Марк отримав ступінь у Бізнес Менеджменті у Shorter College. На сьогодні він член ради директорів The Family Restoration and Healing Center – неприбуткового центру, що надає послуги сім’ям в районі Мериленд.

     Навчаючи і працюючи, Марк подорожує по всьому світові.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook