Першокурсники факультету аграрного менеджменту пройшли посвяту в студенти

27 жовтня 2016 року

    Посвята в студенти - це важливий і хвилюючий момент в житті першокурсника, наповнений яскравими емоціями і незабутніми враженнями. Новостворена команда студентської організації факультету аграрного менеджменту на чолі з Іриною Янковою провели посвяту першокурсників. 

      Незважаючи на прохолодну погоду, команди запекло змагалися й переміщувались від локації до локації, виконуючи завдання, які підготувала студентська організація. За результатами змагань 3 місце посіла команда 2 академічної групи "Новачки", 2 місце - команда 1 групи "Crazy marketers", а переможцем стала команда 3 групи "Angry freshman". По завершенню командам -учасникам були вручені грамоти та солодкі призи.

   

    Стан ейфорії ще довго не покидав всіх присутніх на посвяті, а першокурсники відчули себе частиною великої і дружної сім`ї факультету аграрного менеджменту. Сподіваємося, що ця подія запам`ятається Вам надовго й бажаємо успіхів у навчанні, високих досягнень та особистих перемог. Хай Ваше студентське життя буде яскравим, а світ навколо - мирним, світлим і радісним! 

Людмила Денисенко, заступник декана

факультету аграрного менеджменту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook