Професійно-орієнтаційну роботу провели доц. Стегней М. М та ас. Друзь Н. В.

26 жовтня 2016 року

Вибір майбутньої професії повинен закладатися ще з молодших класів, бо саме правильна орієнтація на певну професійну діяльність – це свідомий вибір свого життєвого шляху і невід’ємна складова кожної людини.
25 жовтня 2016 року викладачі кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, а саме доцент Стегней Микола Михайлович та асистент Друзь Наталія Віталіївна, зустрілися в стінах кафедри з учнями 6-Б класу 116 школи міста Києва.

З перших кроків на кафедру, дітей вразили особливість оформлення стін та кабінетів. Стегней М. М. наголосив, що кафедра має потужну матеріально-технічну базу і включає музеї, оригінально оформленні інші приміщення та відмітив, що анатомічний музей кафедри налічує понад 1000 експонатів.
Про особливості навчання на факультеті ветеринарної медицини, про унікальність професії «Лікар ветеринарної медицини» розповів Стегней М. М., а про специфіку вивчення анатомії тварин додала Друзь Н. В.


 
Потрапивши в музей анатомії учні 6-Б поринули у незрівнянний світ порівняльної анатомії. Стегней М. М. познайомив їх зі всіма «жителями» нашого музею та наголосив на особливостях будови скелета окремих експонатів. Першим, що вразило дітей – це колосальні відмінності у скелеті та органах різноманітних тварин та птахів, що і викликало безліч запитань на які викладачі дали вичерпні відповіді.

Всі діти були вражені побаченим, дехто із них поділився тим, що мріє лікувати тварин ще із дитячого садка. Тож чекаємо майбутніх студентів у стінах нашого факультету.

Вибір професії – один з найважливіших етапів в житті людини і аби не проходити його двічі у житті, потрібно відповідально поставитись до нього вперше!

О. Мельник

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook