Щорічна конференція IBM SolutionsConnect 2016

24 вересня 2016, 10:25

    Щороку компанія IBM проводить конференцію IBM SolutionsConnect 2016. Ключовою темою заходу цього року стали новітні когнітивні технології у світі IT. Навколишній світ змінюється швидко, він стає все більш цифровим. У цифровому світі, де кожної хвилини для кожної людини на планеті створюється 1.7 MB даних, когнітивні технології допоможуть їх підпорядкувати. Когнітивні системи можуть аналізувати гігантські потоки даних в мілісекундах та підтримують найбільш складний процес прийняття рішень. Вони ведуть у подорож до нової ери мислення.

 
    Кірякос Коккінос лідер з когнітивних рішень IBM Європа продемонстрував як працює робот, який оснащений IBM Watson (суперкомп'ютер фірми IBM запитань-відповідей).
    Джошуа Карр, провідний інженер IBM продемонстрував як керувати дроїдом BB-8 за допомогою сили думки.
   Серед інших тем були розглянуті «Швидка, безпечна і передбачувана передача великих файлів та наборів даних», «Які знання допоможуть підпорядкувати їх у еру когнітивних технологій», «Ефективне збереження даних», «Когнітивні обчислення та IT-інфраструктура: взаємний вплив та розвиток», «Когнітивні обчислення та IT-інфраструктура: взаємний вплив та розвиток» та демонстрація системи Watson Analytics. Конференцію відвідала доцент кафедри комп’ютерних наук Ясенова Ірина Сергіївна.    
 
Ірина Ясенова,
доцент кафедри комп'ютерних наук
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook