На факультеті аграрного менеджменту закінчилися тижні "Кемпус"

7 жовтня 2016 року

    26 вересня 2016 року на факультетах аграрного менеджменту та гуманітарно-педагогічному в рамках угоди про співпрацю стартував неформальний англійський розмовний клуб "КЕМПУС". Протягом двох останніх тижнів студенти мали унікальну можливість вдосконалити свою англійську в спілкуванні з американцями. Для підсумку роботи клубу 7 жовтня декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук зустрівся з офіційним представником Всеукраїнської громадської організації "КЕМПУС" Олексієм Ходаківським та викладачами зі Сполучених Штатів Америки Террі й Керен Вольц і Рейчел Долежалек, які працювали зі студентами. 

      Американські викладачі відзначили бажання студентів покращити свої знання іноземної мови та отримати новий досвід у спілкуванні з її носіями. Рейчел відмітила, що українські студенти справили на іноземців позитивне враження своєю інтелігентністю та жагою до знань.  Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук подякував колегам за проведену роботу, доброзичливе ставлення до студентів, а Олексію Ходаківському - за допомогу в організації та проведенні розмовного клубу й запросив. Вкінці зустрічі обидві сторони позитивно оцінили проведену роботу та висловили свої побажання стосовно подальшої співпраці.    

            Вітаємо всіх учасників із успішним завершенням даного заходу й сподіваємося, що цей час пройшов для них із користю. Нагадуємо, що проведення наступного блоку занять англійського клубу заплановано на весну 2017 року. 

Людмила Денисенко, 
заступник декана факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook