ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР

20 жовтня 2016 року
Аудиторія 304
 Середа. 19 жовтня. Тихий вечір. За вікном осінь щедро встеляє землю сухим листям, першими іскорками інею, густим туманом. А в приміщенні, де зібралися прихильники літератури та юні автори поетичних творів, панує атмосфера тепла й спокою. Усі в очікуванні початку вечора поезії, який, звісно, подарує незабутні емоції та враження, нові знайомства, допоможе відпочити від важких трудових буднів і поринути у світ поетичного слова.
 Від початку атмосфера заворожила. Чудові ведучі Катерина Повисша та Альона Пархоменко занурили присутніх у світ літератури. Світлана Толочко поезією Віктора Баранова «До українців» розпочала патріотичну лінію, яку  продовжили Ольга Кисла, Марина Шостка, Анастасія Іонанова, Олена Хілько. З насолодою слухали присутні Вікторію Кошову та  Катерину Коваленко, студенток коледжу, які декламували власні твори, і переконувались у талановитості молоді навчального закладу.
 А далі полилась поезія про кохання, адже тематичного спрямування вечір не мав. Як же можна залишити поза увагою це велике почуття?!
 Гарним доповненням вечора були пісні під супровід гітари у виконанні Юрія Ярмоленка та Дмитра Сподаренка.  
 Завершилася зустріч приємним чаюванням зі смаколиками. Усіх переповнювали емоції та гарний настрій, розходилися з бажанням зустрітися знову у чудовій компанії старих та нових друзів.
 Запрошуємо всіх долучатися до літературних вечорів як у якості слухачів, так і учасників!
 
З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!
 
Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи 
Ольга Кисла, викладач циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook