Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського продовжує профорієнтаційну роботу

17 жовтня 2016 року

13 жовтня 2016 року старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Білецькою Ганною Сергіївною було проведено профорієнтаційну роботу в школах Броварського району Київської області (Калинівській та Богданівській ЗОШ І-ІІІ ступенів), в ході якої відбулись зустрічі з учнями старших класів. 

Під час зустрічей  Ганна Сергіївна проінформувала школярів про історію та нинішню структуру університету, висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, сучасну матеріально-технічну базу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців  за освітніми ступенями бакалавр та магістр. Було зроблено наголос на те, що  кращі випускники можуть продовжувати навчання в аспірантурі та докторантурі, а також паралельно отримати другу вищу освіту. 

Акцентовано увагу про вступ на  факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу, освітлено перспективи працевлаштування після закінчення навчання за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування".

Учням було роздано буклети, які містять вичерпну інформацію про факультет. 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook