Військово-спортивні змагання, присвячені Дню захисника України, «Патріот НУБІП України»

11 жовтня 2016 року

            11 жовтня 2016 року кафедра військової підготовки провела військово-спортивні змагання серед студентів НУБіП України, присвячені Дню захисника України «Патріот НУБІП України». У змаганнях взяла участь і команда гуманітарно-педагогічного факультету.

          Наші студенти змагались у таких вправах: неповне розбирання АК; спорядження магазина АК набоями; стрільба з малокаліберної гвинтівки; одягання загальновійськового захисного комплекту; підтягування на перекладені; штовхання гир 2х24 кг; армреслінг; кидання гранати на влучність; кидання гранати на дальність; комбінована естафета. Варто додати, що деякі вправи виконували нарівні з хлопцями і дівчата.

         Приємно констатувати, що факультет представляли і вихованці кафедри педагогіки. Ми дякуємо за участь у змаганнях таким студентам: Калита Христина, Колодяженський Євгеній, Кузьменко Альона, Лобода Сергій, Солоненко Катерина (наставник групи Маценко Л.М.); Головач Ольга, Слівінський Євгеній (наставник групи Канішевська Л.В.); Касьян Ангеліна, Калантаєвська Альона, Савченко Валентин, Цупило Катерина (наставник групи Васюк О.В.).

 
Наставник групи Маценко Л.М.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook