Навчальна практика - це завжди цікаво!

12 жовтня 2016 року

На кафедрі патологічної анатомії з 10 жовтня 2016 року розпочалась навчальна практика для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.110101 “Ветеринарна медицина”. Метою практики є ознайомлення з галуззю застосування патолого-анатомічних досліджень; з вимогами щодо організації місця розтину та проведення розтину трупів тварин; з різними методами патолого-анатомічного розтину, засвоєння правил розтину та дослідження природних порожнин тіла і різних органів тварин.

Студенти навчаються встановлювати механізми розвитку причин загибелі тварин як визначальних, так і безпосередніх, а також правильно і грамотно оформлювати протоколи розтину трупів тварин.


Першими до практичної підготовки приступили студенти 6 групи, які 10 жовтня крім проведення навчального розтину, прийняли участь в розтині двох косуль, що прибули до клінічного центру «Ветмедсервіс» для встановлення патолого-анатомічного діагнозу.

Студенти змогли засвоїти техніку розтину, вивчити інструменти та різні методи розтину. Деякі з них самостійно під наглядом співробітників кафедри провели патологічний розтин та дослідили порожнини та органи.
 

Координатор з сайту кафедри патологічної анатомії
к.вет.н., доцент Гаркуша С.Є.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook