Виставка-ярмарок «Барви осені – 2016»

12 жовтня 2016 року
 7 жовтня 2016 року  біля навчального корпусу Ніжинського агротехнічного коледжу відбулося традиційне дійство – виставка-ярмарок «Барви осені – 2016», метою якої було посилення патріотичного виховання й національного світогляду студентської молоді через пізнання українського народного мистецтва.
 Студенти  та класні керівники навчальних груп проявили неабиякий художній смак і креативність під час виконання зразків художньої творчості та прикладного мистецтва з використанням як традиційних, так і сучасних матеріалів й технік виконання, а саме: техніка квілінг та оригамі, різьблення по дереву тощо. Всі бажаючі мали змогу скуштувати страви української кухні та кондитерські вироби власного приготування.
 Окрасою цього свята стали вироби з овочів, меду та квітів. Квіткові композиції захоплювали своєю чарівністю та красою, а вироби з гарбуза й огірка  дивували перехожих своєю оригінальністю задуму.
 Студентство радо вітало всіх присутніх, пригощало традиційними українськими стравами, торгувало, одним словом, ярмаркувало.
 Всі учасники, організатори і гості свята отримали безліч позитивних емоцій та  задоволення. Саме тому можемо вважати –  щорічний ярмарок  вдався на славу, тому й наступного року будемо раді бачити всіх бажаючих на наших «Барвах осені».
 А вже наступного дня, 8 жовтня, студентів коледжу можна було бачити на  міському Покровському ярмарку, де мешканці та гості міста мали змогу отримати буклети і детальну інформацію щодо навчання в нашому навчальному закладі.
 
 Адміністрація коледжу висловлює щиру вдячність викладацькому та студентському колективам коледжу за активну участь в організації та проведенні  заходу!
 
Альона Пархоменко, культорганізатор

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook