Вересневі заходи кафедри

5 жовтня 2016, 13:08

Національне представництво FSC в Україні вперше взяло участь у ХV міжнародній виставці "ЛІСДЕРЕВМАШ 2016" як експонент, що проходила з 27 по 30 вересня 2016 року. Завдяки цьому, відвідувачі мали змогу безпосередньо отримати актуальні матеріали та інформацію щодо забезпечення відповідального ведення лісового господарства відповідно до вимог стандартів FSC. Під час виставки було організовано тренінги та інформаційні семінари з питань розвитку лісової сертифікації в Україні. 

Для формування затишної та невимушеної атмосфери спілкування, спільно з ННІ лісового та садово-паркового господарства НУБіП України, Дунайсько-Карпатською Програмою WWF, компанією «АККО Інтернешнл» та за сприяння компанії «ЕНО-Меблі» було підготовлено відпочинкову зону «Ліс для всіх назавжди». Тут учасники та відвідувачі змогли отримати можливість переглянути унікальні світлини лісових мешканців та панорами українських пралісів, дізнатися більше про їх цінність та важливість гармонійного співіснування та сталого використання лісових ресурсів.

Також 30 вересня відбулася міжнародна акція: FSC-п'ятниця. Участь в акції взяло більше 10 представників відповідального бізнесу, неурядових громадських організацій, освітніх та наукових закладів в різних регіонах країни. Зокрема, в ННІ лісового і садово-паркового господарства студентам була прочитала лекція з тему лісової сертифікації. Мета акції – підвищити рівень обізнаності громадян щодо можливості здійснення свідомого та екологічного відповідального вибору при споживанні товарів із деревини та деревної маси, привернути увагу суспільства і бізнесу до необхідності реалізації принципів сталого розвитку в лісовому господарстві.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook