Університет підписав договір з Всеукраїнською асоціацією інфекційного контролю та антимікробної резистентності

4 жовтня 2016 року

     Університет підписав договір про об’єднання зусиль з громадською організацією «Всеукраїнська асоціація інфекційного контролю та антимікробної резистентності».

     Він має на меті підвищення обізнаності лікарів ветеринарної медицини та працівників агропромислового комплексу щодо проблем антимікробної резистентності, а також раціонального використання антибіотиків у тваринництві і виробництві продовольчих товарів. Також проводитимуться спільні науково-практичні дослідження з проблем антимікробної резистентності (в т.ч. у рамках міжнародних проектів), розроблятимуться системи моніторингу антимікробної резистентності в агропромисловому комплексі на основі світового досвіду шляхом (з врахуванням міжнародних стандартів, рекомендацій ЄС і Всесвітньої організації охорони здоров’я).

     Крім того, університет братиме участь у підготовці нормативно-правових актів, які сприятимуть впровадженню в Україні стандартів/рекомендацій Євросоюзу з питань контролю за використанням антимікробних препаратів в АПК та ветеринарній медицині.

     У рамках співпраці будуть проводитися різноманітні стажування та підвищення кваліфікації працівників лабораторій, лікарів ветеринарної медицини, майстер-класи, семінари, конференції, лекції, науково-практичні дослідження тощо.

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook