Курси іноземних мов для підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів (сертифікат В2)

28 вересня 2016 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет уклав угоду з Cambridge English Language Assessment (Велика Британія), який є єдиним у світі центром навчання та оцінювання рівня володіння англійською мовою. Cambridge English Language Assessment це група загальновизнаних іспитів з англійської мови, що їх проводить Кембриджський університет (http://www.cambridgeenglish.org). Тобто гуманітарно-педагогічний факультет став офіційним центром з підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів з англійської мови (Cambridge English Language Assessment Athorised Preparation Centre).

     Досягнуто домовленість про співпрацю з Платиновим екзаменаційним центром Оксфорд Клас (UA009) (м. Київ).

     Наразі на базі НУБіП України можливо пройти курс підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів з англійської мови та скласти міжнародний екзамен, що підтвердить ваш рівень володіння англійською мовою від А2 до С2 згідно із загальноєвропейською шкалою.

     Сертифікати визнають більше ніж 20 тис. різних закладів у понад 135 країнах світу. 
     Сертифікати безстрокові!!!

     Важливо!

     Вимога володіння іноземною мовою передбачена Постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 р. № 656 про «Порядок затвердження рішень про присвоєння вчених звань» (вчене звання доцента і професора присвоюється особам, які мають сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2), Постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187 про «Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності закладів освіти» (науково-педагогічні працівники, які забезпечують провадження освітньої діяльність іншою, крім української та російської, мовою, повинні мати сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2). Відповідний екзамен у міжнародній системі CEFR є FCE (Cambridge English First).

     Для студентів та випускників ВНЗ, що планують навчатися за кордоном, складання Кембриджських іспитів (KET, PET, FCE, CAE, CPE) та отримання відповідних сертифікатів є також обов’язковою вимогою, а для тих, хто прагне працювати в міжнародних компаніях як в Україні так і за її межами – наявність такого сертифіката стане вагомою перевагою між іншими кандидатами.

     Тривалість вивчення одного рівня триває 3,5–4 місяці (72 пари / 144 години). Ціна за вказаний період становить для студентів – 3000 грн., для аспірантів і викладачів 3500 грн. Із детальною інформацією щодо підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів можна ознайомитися на сайті гуманітарно-педагогічного факультету (http://nubip.edu.ua/node/19484), за телефоном (044) 527-80-83 або завітавши на факультет.

     Онлайн-реєстрація на курси вивчення іноземних мов на сайті гуманітарно-педагогічного факультету за адресою:

http://nubip.edu.ua/node/1621 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook