Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

19 вересня 2016 року

     19 вересня під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулося засідання комісії, яка оцінювала знання з іноземної мови науково-педагогічних працівників. Члени оновленої комісії – завідувачі кафедр іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Амеліна, Наталія Арістова, Оксана Іванова, Олександр Малихін, Наталія Харчук, а також керівники відповідних підрозділів служби проректора заслуховували доповіді науково-педагогічних працівників із презентаціями дисциплін, які вони планують викладати. 

     

     Більшу частину допущено до викладання іноземною мовою, решті рекомендовано підвищити свій рівень шляхом проходження курсів із підвищення кваліфікації на знання англійської мови, в тому числі й організованих ННІ післядипломної освіти та гуманітарно-педагогічним факультетом. Спільне побажання членів комісії претендентам до атестації – брати за основу іноземні джерела, готуючи навчально-методичні матеріали для читання дисциплін англійською мовою.

     

     

     Тож вітаємо з успішною атестацією професора кафедри лісової меліорації і оптимізації лісоаграрних ландшафтів Василя Юхновського та доцента кафедри Олександра Совакова, а також доцентів кафедр: технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства – Святослава Гнилоскуренка, Руслана Сергієнка; асистентів кафедр: теорії та історії держави і права – Наталію Поліщук, конструювання машин і обладнання – Олександра Шевчука.


О. Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook