В ННІ лісового і садово-паркового господарства відкрили новітню лабораторію STIHL

16 вересня 2016 року

     16 вересня ознаменувався для ННІ лісового і садово-паркового господарства відкриттям лабораторії інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу та оснащенням її брендовою технікою STIHL більше, ніж на мільйон гривень, яку передала однойменна всесвітньовідома компанія. Тож директор інституту Петро Лакида подякував її представникам – генеральному директору ТОВ «Андреас Штіль» Олександрі Мельник і менеджеру з регіонального розвитку та маркетингу Ігорю Мельнику – за отримане демонстраційне обладнання і повідомив про домовленість про подальшу співпрацю між сторонами. В свою чергу Олександра Мельник зазначила, що їй приємно брати безпосередню участь у такій надзвичайно важливій події. Вона підкреслила вагомість і необхідність підготовки фахівців для лісового господарства України. Яка це потрібна і непроста справа, гостя знає із власного викладацького досвіду. Та все ж посіяні зерна надії згодом виростуть буйними лісами, зазначила вона. А зібрана у цій аудиторії хоч і в невеликій кількості, зате новітніх зразків техніка, що випускається на повністю поставлених лініях STIHL на заводах Німеччини, Австрії, США, Бразилії і Китаю, в цьому допоможе. До речі, компанія цьогоріч святкує свій 90-річний ювілей

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що сьогоднішня подія – це гарний результат співпраці університету з провідними фірмами. А розміщення найкращих виробів та експонатів саме у нас – це визнання роботи керівництва та колективу інституту.

     Потому під гучні овації Олександра Мельник, Сергій Кваша та Ігор Мельник перерізали брендовою пилкою умовну стрічку – деревину, що символізувала відкриття новітньої лабораторії. 

     Гості також взяли участь в урочистому засіданні вченої ради інституту. Вітаючи присутніх із професійним святом, яке відбулося напередодні, Сергій Кваша вручив від імені ректора Станіслава Ніколаєнка подяку Олександрі Мельник, а також почесну грамоту НУБіП професору Сергію Ковалевському, подяки НУБіПОлександру Совакову, Вадиму Майданенку, Асмік Дітковській. Слова вдячності колегам за їхню самовіддану працю висловив і Петро Лакида та вручив подяки від Державного агентства лісових ресурсів Анатолію Тертишному, Сергію Сендоніну, Андрію Спірочкіну та Аллі Оборській.

 

Ольга Наконечна 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook