Університетська еліта позитивно оцінила діяльність керівництва вишу

29 серпня 2016 року

     Вчена рада і завідуючі кафедрами університету підтримали курс на оновлення нашої almamater, про що свідчать результати соціологічного опитування, проведеного 26 серпня 2016 року серед 200 осіб. Так, на запитання чи відчуваєте Ви позитивні зміни в університеті за минулий рік 93% респондентів дали ствердну відповідь – 56% однозначно сказали так, а 37% – більше так, ніж ні.

     99% членів вченої ради і завідувачів кафедр високо і добре оцінили якість навчального процесу на кафедрах і факультетах.

     55% відчули позитивні зрушення у зміцненні матеріально-технічної бази, 81% оцінили роботу господарської служби університету як добру, 60% повністю задоволені діяльністю бібліотеки і 30% бажають поліпшення її роботи.

     

    

     Що ж до проявів нестатутних відносин між науково-педагогічними працівниками та студентами, то 94% завідувачів кафедрами та членів вченої ради вказали на ефективну спільну роботу керівництва університету із колективами з їх викорінення та зазначили відсутність таких явищ у себе в підрозділах.

     Цікавими є також пропозиції, які висловили учасники наради щодо удосконалення навчально-виховного процесу, а їх було біля сотні. Серед них – поліпшення матеріально-технічної бази, заміна застарілих комп’ютерів, необхідність поліпшення друкованих видань, оплата друку посібників і підручників та інше. Ректор доручив проректорам, відповідним службам уважно розглянути всі пропозиції та врахувати їх в роботі.


Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook