Студенти факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету на стажуванні у НУБіП

17 серпня 2016 року

     Студенти факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету (Польща) Моніка Вробель, Бартек Дудек і Йоханна Вижовська з 3 серпня 2016 року перебувають на двотижневому стажуванні в НУБіП.

     Вони вже ознайомилися з кафедрами факультету ветеринарної медицини, музеями кафедр анатомії ім. В.Г. Касьяненка і паразитології та тропічної ветеринарії, освоїли особливості постановки реакції імуноферментного аналізу і полімеразної ланцюгової реакції на базі лабораторій Інституту ветеринарної медицини НААН, з яким наш університет співпрацює. 

     

     Великий інтерес у студентів викликала екскурсія до Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК, де вони мали можливість оглянути лабораторії і побачити сучасні методики проведення досліджень. З цікавістю вивчали особливості роботи Української молочної компанії, що знаходиться у с. Великий Крупін Згурівського району Київської області. 

     Супроводжують гостей та ознайомлюють їх з новітнім досвідом у галузі ветеринарної медцини молоді викладачі факультету (Олексій Мельник), аспіранти (Роман Димко, Марія Обруч, Олена Лапа, Людмила Кондрасій) та студенти факультету ветеринарної медицини, що вже успішно пройшли стажування на базі Вроцлавського природничого університету (Ганна Король, Юлія Куліш, Маргарита Сиваченко, Ольга Бойко, Іван Якимчук, Іван Осипчук).

     На польських студентів ще чекають ознайомлення з передовими досягненнями ветеринарної медицини, зокрема з новими підходами у діагностиці і лікуванні дрібних тварин на базі сучасних клінік міста Києва, превентивними заходами у конярстві і птахівництві та багато іншого. 

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини

Марина Галат,
координатор міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook