Вітаємо колективи під керівництвом Катерини Шаванової та Андрія Білоуса з перемогою на конкурсі наукових проектів для молодих вчених!

16 серпня 2016 року

     На фінальному засіданні конкурсної комісії Міністерства освіти і науки України з відбору проектів молодих вчених, яке відбулося 15 серпня під головуванням міністра Лілії Гриневич, затверджено перелік проектів-переможців, серед яких – представники нашого університету.

     Зазначений конкурс проводився вперше в Україні та оголошений за тематичними напрямами, що відповідають пріоритетам участі України у Рамковій програмі Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт 2020». За час його проведення міністерство отримало 439 проектів наукових робіт молодих учених із 114 вишів та наукових установ.
     Для участі у конкурсі університетом було подано 17 проектів молодих колективів. Пройшовши передбачені положенням процедури експертизи, всі проекти були оцінені та ранжовані за бальною шкалою. Серед 79, рекомендованих конкурсною комісією до фінансування (понад 70 із 100 можливих балів), – два наші проекти, які посіли у загальному рейтингу 14 (79,5 бала) та 37 (75,4 бала) позиції.

     Тож вітаємо молодий колектив під керівництвом кандидата біологічних наук Катерини Шаванової, який упродовж двох років буде займатися розробкою алгоритмів оцінювання безпечності продукції сільського господарства на основі біоінформатики, біосенсорики та інструментальних методів аналізу.

     Бажаємо також творчих успіхів колективу молодих вчених, очолюваному доктором сільськогосподарських наук Андрієм Білоусом, який буде розробляти прикладні рішення оцінювання резервуару вуглецю в мортмасі лісових екосистем на основі сучасних системних підходів. 


     Детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати у науково-дослідній частині (кімн. 28, корп. 4) та за посиланнями:

Офіційний сайт Міністерства освіти і науки України
Освітній портал «Педагогічна преса»

Костянтин Махно,
молодший науковий співробітник
науково-дослідної частини 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook