Спорт-згуртовує: як першокурсники з волейболу змагалися

11 серпня 2016 року

 Зранку поселення - ввечері запекла гра. Саме такий розпорядок дня придумали завідувачі гуртожитків для першокурсників. Цілісінький день студенти проходили процедуру поселення, знайомилися зі своєю новою домівкою, обживалися, а надвечір – аби познайомитися затіяли змагання з волейболу. За ініціативи заступника завідуючого гуртожитку №6 Юрія Масаловича та при підтримці завідуючих гуртожитків №5 Олега Вельгаса та №7 Марії Кравець були сформовані команди. Майбутні механіки, дизайнери, конструктори, електрики, педагоги, ветеринари з радістю відгукнулися на пропозицію завідуючих та з азартом включилися в гру. Завідуючі гуртожитків впродовж усієї гри були поруч з новачками, вболівали та підтримували їх.

 
Прагнення взаємодопомоги та колективна дія виховує почуття товариства, зазначає Юрій Масалович. Гра була захоплююча. Цікава та інколи навіть напружена, адже перемоги жадали всі. 
 
Я з радістю підтримав ідею Юрія, ми як ніхто інший знаємо труднощі які виникають у новачків на першому тижні проживання, тому вирішили полегшити та пришвидшити їхнє знайомство,  гра в волейбол допомогла нам в цьому, говорить Олег Вельгас.
 
Виснажені, але задоволені новоспечені студенти потисли руки та одностайно вирішили що перемогла дружба.
 
Валерія Сухецька,
фахівець студентського містечка
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook