Ректорат: максимальна увага до першокурсників!

8 серпня 2016 року

     8 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Завершилося зарахування студентів на бакалаврат за денною формою навчання (їх цього року майже тисяча), а це значить, що в університеті їх чекають для поселення в гуртожитки та проведення традиційної «Школи першокурсника», зазначив ректор. Усі юнаки і дівчата, які вступили до університету і зараз приїхали вирішити організаційні питання, мають бути огорнуті увагою з боку керівництва навчального відділу, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, студентського містечка, служби харчування.

     Про хід вступу до магістратури доповів проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він відзначив професійну роботу екзаменаційних комісій і відсутність на сьогоднішній день апеляційних скарг.
 

     На підготовці до серпневого засідання вченої ради зупинилась учений секретар Оксана Барановська. Готуються розгорнуті аналітичні матеріали, де кожна кафедра, факультет та ННІ зможуть побачити своє місце в загальноуніверситетських оцінках. Засідання вчених рад структурних підрозділів пройдуть 29-30 серпня, на які завітають проректори і представники ректорату.

 

 

     Керівники відділів кадрів – Микола Михайліченко, планово-фінансового – Олег Бронін, юридичного – Андрій Бова, навчального – Оксана Зазимко, міжнародної діяльності – Оксана Рябченко, науково-дослідної частини – Вікторія Самсонова, спеціального – Валерій Бевз, директори студмістечка – Сергій Стецюк, служби харчування – Богдан Дубас, завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов та головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіли про роботу підрозділів і плани на поточний тиждень.

     

     За словами проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, на завершальному етапі ремонти у корпусах і гуртожитках. Так, у гуртожитку №8 ремонтуються місця загального користування, №5 – душові кімнати, корпусі №10 – аудиторії 228 та 233. Триває підготовка до опалювального сезону, працює меблевих цех. Хоча останній, як зауважив директор фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін, функціонує не на повну силу, меблі виготовляються повільно і в недостатній кількості, що потребує активного втручання адміністрації університету.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про підготовку ґрунту до посівної кампанії у навчально-дослідних господарствах. Триває прийом документів до аспірантури та докторантури, останній день – 30 серпня.

     Підсумовуючи, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати завершення вступної кампанії, ремонти в гуртожитках, перерозподіл місць в гуртожитках на тих факультетах, де зменшився контингент студентів, і тих, де збільшився, організувати «Школу молодого викладача» та збори старост груп. Валерію Іщенку доручено створити комісії, які перевірять готовність до навчального року навчальні корпуси і студентські гуртожитки, Ігорю Ібатулліну – підготувати пропозиції до правил прийому до ВНЗ на 2017 рік.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook