Студентський кампус готується до зустрічі першокурсників

28 липня 2016 року

 28 липня. У гуртожитку №7, де мешкають студенти факультету інформаційних технологій та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, кипить робота - студентський будівельний загін облаштовує кімнати для першокурсників. На разі біляться стелі, фарбуються радіатори опалення та підвіконня, шпаклюються та готуються до поклейки шпалер стіни.

 
Голови студентської ради гуртожитку Олександр Тищенко, який очолює загін студентів-енергетиків і безпосередньо бере активну участь у оновленні рідного гуртожитку, зазначає, що головним завданням є зробити ремонт якісним, надійним та естетичним.
 
 
У той же час Їхні колеги - механіки, дизайнери та конструктори долучилися до капітального ремонту душових кімнат. Тут – увесь комплекс робіт: облицювання приміщення новою плиткою, заміна труб водопостачання, каналізації, монтаж вентиляційної системи. 
 
 
Основну роботу виконує підрядна організація. Керівник будівельної бригади Олександр Томашевський розповів про фронт робіт: вже збита стара плитка і демонтована зношена сантехніка, приступили до вирівнювання стін, гідроізоляції та облицювання новим кахелем. Студентський будівельний загін під керівництвом голови студентської ради гуртожитку №5 Олега Якимчука сумлінно їм допомагають. 
 
Директор студмістечка Сергій Стецюк, який щоденно перебуває на всіх об’єктах, переконаний: для того щоб комфортно почуватися в гуртожитку, треба не лише сподіватися на керівництво, а й самим мешканцям турбуватися про утримання, перш за все, своїх кімнат в належному стані. 
 
Валерія Сухецька,
фахівець студентського містечка
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook