Результати практичної підготовки економістів

2 липня 2016 року

Випускники факультету пам'ятають про практику в господарствах для першокурсників, як об’єднавчий період, час становлення, згуртування колективу та виявлення лідерських якостей. Напевно, вперше в історії факультету сьогодні ми отримали подяку від керівника господарства! Дякуємо і вітаємо студентів - найкращих студентів Економічного факультету.
Саме вони, студенти першого курсу першої групи економічного факультету, протягом червня проходили практику з сільськогосподарських дисциплін на базі відокремленого підрозділу НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» у селі Пшеничне Васильківського району.

 

 

За цей період студенти ознайомились зі структурою господарства, основними принципами його функціонування, надавали практичну допомогу господарству та поглибили свої знання і набули практичних навичок з курсів «Технологія виробництва продукції рослинництва (землеробство)», «Технологія виробництва продукції рослинництва (рослини)», «Технологія виробництва продукції тваринництва», «Механізація рослинництва».
За цією молоддю майбутнє!

Деканат економічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook