Vivat, випускники гуманітарно-педагогічного факультету!

30 червня 2016 року

30 червня став святковим днем для 130 випускників гуманітарно-педагогічного факультету. Тож філологів, соціальних педагогів та магістрів педагогіки вищої школи сердечно вітав декан факультету Василь Шинкарук. А його заступники Людмила Макодзей, Світлана Харченко та Ігор Буцик зачитали накази ректора Станіслава Ніколаєнка про вручення дипломів. Окрім них, учорашні студенти англомовної групи отримали ще й відповідні сертифікати. Чимало були відзначені ще й грамотами та подяками. Серед них – відмінники навчання, спортсмени, представники студентського самоврядування, активісти художньої самодіяльності, творчі особистості.

Потому випускники присягли прожити достойне життя, бути гідними синами і дочками своїх батьків, з честю нести звання випускника НУБіП та куди б не завела життєва стежина, завжди повертати у стіни рідної almamater та разом заспівали студентський гімн.

Авторською поезією привітав загал народний артист України, знаний поет-пісняр Вадим Крищенко.

З прихованим смутком і непідробною радістю водночас сьогоднішні іменинники згадували найяскравіші моменти студентського життя, яке, з огляду на відеоролики та презентації, підготовлені ними, було насиченим різними подіями та приємностями.

Цього дня на адресу винуватців свята лунали ще безліч привітань від завідувачів випускових кафедр, кураторів, викладачів та батьків. Слова вдячності за чудові лекції, набуті знання та вміння, досвід і просто за такі потрібні життєві поради від імені випускників висловили старости груп.

А далі настала черга музичних подарунків. Це і запальна та вже всім відома пісня «Papaute» у виконанні Олександра Коновалова, кілька неперевершених пісенних композицій від Максима Гненюка та вокального гурту «Twins», хіп-хоп від танцювального гурту факультету.

Завершилися урочистості колективним фото випускників.

Ольга Наконечна


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook