На факультеті землевпорядкування перевірили готовність деканату та кафедр до нового навчального року

21 червня 2016 року

Комісією, створеною за наказом ректора від 3.06.2016 р. № 595 «Про перевірку готовності кафедр факультетів та ННІ до нового навчального року», з метою забезпечення організації навчального процесу високої якості для студентів ОС „Бакалавр” і „Магістр” 21 червня здійснено перевірку готовності кафедр  факультету землевпорядкування до нового 2016-2017 навчального року.
Голова комісії, заступник декана факультету конструювання та дизайну Олег Марус, разом з представниками навчального відділу, на початку заходу перевірили роботу деканату. Зазначили, що в цілому зауважень немає, уся документація ведеться належним чином та без затримок. В порівнянні з зимовим семестром на факультеті зменшилась кількість боржників, проте їх ще багато. Тому деканату і кафедрам потрібно ще більше уваги приділити вчасній ліквідації заборгованості. Наразі на факультеті землевпорядкування тривають навчальні і виробничі практики, приємно, що програми практик підготовленні з урахуванням нових вимог щодо проведення навчальних і виробничих практик в НУБіП України.
Далі перевіряючі завітали на кафедри. Кафедри факультету землевпорядкування готові до нового навчального року. Оновлені робочі програми з дисциплін, проте аудиторний фонд ще не зазнав косметичного ремонту. Ця робота передбачається на кінець липня – початок серпня. Нажаль, на деяких кафедрах комп’ютерне обладнання є вже застарілим, а поодинокі навчальні комплекси мають неоновлені робочі програми. Але це не стало серйозним зауваженням, оскільки з минулого року не змінилось навантаження з цих дисциплін.
Проте, є і сильні сторони кожної кафедри. Зокрема наставники академічних груп кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі ведуть потужну роботу зі студентами. Похвалилися останнім культурно-виховним заходом – поїздкою в Українські Карпати, зокрема на гору Говерлу. На кафедрах земельного кадастру і землевпорядного проектування ведеться зразково документування та організація спільної виробничої практики. Кафедра управління земельними ресурсами не мала зауважень до робочих програм. На цій кафедрі триває навчальна практика, яку також відвідали перевіряючі. Кафедра геодезії та картографії є лідером студентської науки, зокрема гурток «Картографічне моделювання проблем природокористування» (керівник -  проф. І.П. Ковальчук) цього року отримав диплом на фестивалі науки.
    На останок, члени комісії відмітили високу і належну підготовку факультету землевпорядкування до нового навчального року, побажали усьому колективну легко завершити літній семестр та гарних відпусток.

 

Заступник декана факультету землевпорядкування Наталія Мединська


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook