Студент економічного факультету Валентин Жуль переміг у пісенному конкурсі «Караоке на Майдані»

22 червня 2016 року

 Усі, хто дивися 19 червня популярну телепередачу «Караоке на Майдані» з Ігорем Кондратюком,  ще раз пораділи за наш славний університет і його таланти: блискучу перемогу у цьому пісенному конкурсі здобув студент економічного факультету  Валентин Жуль.

Кар’єру співака у нашому університеті Валентин розпочав у чоловічому вокальному ансамблі «Амеро» під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Сергія Дудка, з котрим став лауреатом Міжнародного хорового фестивалю «Вікторія», Міжнародного фестивалю мистецтв «Музичні барви України», інших творчих фестивалів і конкурсів. Висока працездатність і прагнення розвивати співацький талант привели хлопця ще й у студію академічного співу, де він зростає під керівництвом  народної артистки України Наталії Шелепницької
 
Результати наполегливої праці дуже швидко стали помітними: Валентин взяв участь і виступив як соліст на конкурсі «Краса НУБіП-2016», де завоював титул  «Містер впевненість», представив своє мистецтво на Міжнародному фестивалі художньої творчості «Голосіївська весна-2016», отримавши диплом 1-го ступеня у номінації «вокал». І от – ще одна перемога, визнання і вихід на телебачення! 

 
Я щиро радію за перемоги своїх учнів, говорить доцент кафедри культурології Наталія Шелепницька, - проте намагаюсь вчити їх не зупинятись на досягнутому, бо такий тонкий інструмент, як голос, потрібно тренувати і розвивати щодня, тільки праця і ще раз праця дає бажаний результат».
 
Вітаємо Валентина і його вчителів і бажаємо долати нові творчі та економічні вершини!
 
Ірина Майданюк,
завідуюча кафедри культурології
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook