Викладачі кафедри аграрного консалтингу та сервісу на «Агро-2016»

9 червня 2016 року
Київ

        8-11 червня 2016 відбулася XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016» , яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.

      «АГРО» - найбільша агропромислова виставка Східної Європи, найважливіший загальнодержавний виставковий захід в АПК України.

      В «АГРО-2016» прийняли участь більш ніж 1200 компаній і організацій з 15 країн. Викладачі кафедри аграрного консалтингу та сервісу також взяли активну участь у даній виставці.

        9 червня 2016 року науковці кафедри приймали участь у роботі семінару "Розвиток сільських територій: проблеми і перспективи", організатором якого був Департамент науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі.

   

 

 

 

 

 

 

   

 

 

       На даному заході було проведено профорієнтаційну роботу щодо вступу до магістратури спеціальності "Дорадництво", прийом на яку здійснюється на основі базової (бакалавр) або повної вищої освіти (спеціаліст, магістр) з будь-якої спеціальності. Форма навчання - денна та заочна. Після закінчення присвоюється кваліфікація "Консультант з дорадництва" та видається диплом  магістра державного зразка, а також вступу на бакалавратуру"Туризм", прийом на яку здійснюється за наявності ЗНО для конкурсних предметів. Форма навчання - денна та заочна. Після закінчення присвоюється кваліфікація "Бакалавр з туризму, фахівець з туристичного обслуговування" та видається диплом  бакалавра державного зразка.

 

 І.П. Кудінова

доцент кафедри аграрного

консалтингу та сервісу 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook