Профорієнтаційна робота співробітників кафедри овочівництва

13 травня 2016 року

      В Україні 05 травня розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури. Саме цього дня асистентами кафедри овочівництва Матвієнко А.І. та Кокойко В.В. були проведені зустрічі з учнями випускних класів, які проходили незалежне оцінювання в школі I-III ступенів №1 Шевченківського р-ну м. Києва. Школярі отримали інформацію про структуру НУБіП України, спеціальності за якими здійснюється підготовка, переваги навчання в нашому виші.

   У ході спілкування школярі отримали детальну інформацію про сучасну матеріально-технічну базу університету, агробіологічного факультету, про умови, які створюються для розкриття творчих і спортивних здібностей майбутніх абітурієнтів. Учням були надані інформаційно-довідкові матеріали про університет, умови вступу на навчання на 2016 р.
    Незважаючи на те, що дехто із школярів вже визначився із вибором майбутньої професії, інформація щодо значимості спеціальностей агробіологічного факультету не залишила їх байдужими. Адже правильний майбутній вибір – запорука успіху на життєвому шляху.

В.о. завідувача кафедри овочівництва, доцент Бобось І.М.,
асистент кафедри овочівництва Матві
єнко А.І.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook