«KUHN»: студенти мають навчатися на найсучаснішій техніці

20 травня 2016 року

     В університеті продовжується робота зі створення спеціалізованих навчальних лабораторій. На механіко-технологічному факультеті до вже існуючих лабораторій, створених за підтримки всесвітньовідомих виробників техніки «John Deere» та «HARDI», додалася нова – навчальна лабораторія сільськогосподарських машин виробництва компанії «KUHN» (Франція).

      Генеральний директор «KUHN» Асад Лапш та його заступник Віктор Сич – члени ради роботодавців нашого факультету, розповідає декан Ярослав Михайлович. Ми підписали договір про співпрацю, відповідно до якого техніка надаватиметься на умовах зберігання. Коштом французьких партнерів вже відремонтовано 13-ту аудиторію навчального корпусу №5, де у рамках вивчення дисципліни сільськогосподарські машини зможуть займатися групи в 30 студентів, та підготовлено майданчик для встановлення техніки виробництва компанії «KUHN». 
 
     Сьогодні прийшла перша партія давно очікуваної техніки – на майданчику встановлені косарка-плющилка, ворушила, прес-підбірник, розкидач міндобрив, сіялка, а власне у приміщенні лабораторії – кормозмішувач. Наступна партія, за словами працівників французької фірми, надійде на наступному тижні.
 
Ірина Білоус
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook