Молоді вчені та студенти факультету землевпорядкування – учасники Міжнародного екологічного форуму «Довкілля України»

4 травня 2016 року

     Колектив кафедри землевпорядного проектування у складі доцентів Людмили Гунько, Іванни Гетманьчик, асистента Ірини Колганової та студентів третього курсу факультету землевпорядкування взяли активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Екологічна мережа України в контексті формування природоохоронного землекористування: локальний рівень», що пройшла 27 квітня у м. Києві на базі Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління в рамках міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України». Захід відбувся за організації і сприяння Міністерства екології та природних ресурсів України, Департаменту екологічної безпеки та департаменту охорони природних ресурсів, благодійної організації «ІнтерЕкоЦентр».

     На конференції розглядалися питання створення Екомережі та Смарагдової мережі, як передумови забезпечення сталого економічно збалансованого розвитку України; правові та екологічні відносини власності на землю та інші природні ресурси, що тісно пов’язані із землею; землевпорядні інструменти формування та організації раціонального використання екомережі; контроль (нагляд) за дотриманням природоохоронного законодавства. 

     Із доповідями виступили директор ННІ економіки та екології природокористування ДЗ «ДЕА» А. Третяк, заступник директора Департаменту охорони природних ресурсів та екомережі М. Мовчан, заступник міністра Міністерства екології та природних ресурсів України В. Канцурак, ректор ДЗ «ДЕА» О. Бондар, заступник директора Департаменту заповідної справи С. Матвеєв, заступник директора з наукової роботи та інноваційного розвитку Інституту агроекології і природокористування НААН В. Будзяк, начальник відділу тваринного світу Департаменту охорони природних ресурсів В. Домашпінець, професор кафедри екології та економіки землекористування ДЗ «ДЕА» В. Леонець та інші.
     Активну участь в обговоренні взяли і делегати від НУБіП України, а доцент Людмила Гунько була ще й модератором однієї із секцій. 

Ірина Колганова,
асистент кафедри землевпорядного проектування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook