Навчально-методична рада затвердила ліцензійні справи та обговорила стратегію вивчення історії університету

19 квітня 2016 року

     18 квітня 2016 року відбулось засідання навчально-методичної ради університету під головуванням начальника навчального відділу Оксани Зазимко. Засідання розпочалось з інформування начальника військової кафедри Анатолія Есаулова про початок набору студентів на військову кафедру. Він наголосив на необхідності співпраці з деканами факультетів у плануванні розкладу занять студентів, які будуть навчатися на військовій кафедрі. Потім присутні були проінформовані представником юридичного відділу про затвердження нового типового договору про оплату за навчання студентами контрактної форми.

      

     Завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Світлана Амеліна винесла на розгляд ради ліцензійну справу з напряму підготовки «Філологія» . Вона звернула увагу присутніх, що йдеться про збільшення ліцензійного обсягу прийому фахівців.

     

     Наступним доповідачем був Сергій Кропивко – директор ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», який виніс на розгляд присутніх ліцензійну справу з підготовки фахівців за освітнім рівнем «Молодший бакалавр» із спеціальності «Геодезія та землеустрій» у ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» із ліцензійним обсягом 25 осіб. Також він виніс на розгляд акредитаційну справу з підготовки фахівців за освітнім рівнем «Молодший спеціаліст» із спеціальності «Маркетингова діяльність» у ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» із ліцензійним обсягом прийому 25 осіб.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко проінформувала про організацію ознайомлення студентів усіх курсів факультетів і ННІ з історією університету та відвідування ними історичних місць університету. Ініціаторами такої ідеї виступили директор музею університету Людмила Лановюк та завідувач кафедри історії і політології Сергій Білан. Вони запропонували деканам та директорам ННІ ознайомитись з повним та скороченим варіантами презентацій про історію університету та скорегувати їх в розрізі напряму свого факультету (ННІ). Завантажити презентації можна за посиланням http://www.ex.ua/100244448.

     

     

     На навчально-методичну раду винесено питання про впровадження в університеті системи запобігання академічного плагіату та розробки відповідного положення. З цього питання виступили доцент навчально-методичного відділу Дмитро Касаткін, декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко. Далі присутні обговорили ряд питань про підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку навчальної літератури. Секретар ради Дмитро Касаткін виніс на розгляд навчально-методичної ради університету подані рукописи та необхідні супровідні документи навчальних видань.

 

Дмитро Касаткін,
секретар навчально-методичної ради університету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook