Профорієнтаційна робота співробітників кафедри овочівництва

18 квітня 2016 року
Школи м. Києва

Профорієнтаційна робота співробітників кафедри овочівництва

 

         Викладачі кафедри овочівництва продовжують профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл м. Києва та Київської області. Зокрема 12 квітня доцент Бобось І.М. відвідала спеціалізовану школу №202 з поглибленим вивченням природничо-математичних наук, а 14 квітня 2016 р. колектив  кафедри овочівництва, а саме доценти Бобось І.М., Федосій І.О., Кутовенко В.Б. та асистент Матвієнко А.І. провели зустрічі з учнями 10-11 класів ЗОШ I-III ступенів №269, № 279, № 286 м. Києва та в с. Новосілки Київської області.

Школярі дізнались про історію, сучасність та структуру НУБіП України,рейтинг університету як в Україні, так і на міжнародній арені. Викладачі надали інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка, особливості навчального процесу, переваги навчання в нашому виші та розвиток міжнародних зв’язків.

Особлива увага приділена спеціальностям, які готують фахівців на агробіологічному факультеті («Агрономія», «Садівництво та виноградарство»), про їх важливість та значення висококваліфікованих фахівців для сьогодення і майбутнього. Школярів зацікавила інформація щодо підготовки фахівців ОС «Бакалавр» за новою спеціальністю «Садівництво і виноградарство», а саме перспективи працевлаштування для майбутніх випускників. У ході спілкування школярі отримали детальну інформацію про обсяги державного замовлення, перелік конкурсних предметів, нові умови вступу та навчання в НУБіП України.

Значний інтерес у школярів викликала інформація про сучасну матеріально-технічну базу університету, агробіологічного факультету, про умови, які створюються для розкриття творчих і спортивних здібностей майбутніх абітурієнтів. Цікавились питаннями підготовчих курсів в НУБіП України, після закінчення яких випускники курсів отримують до 10 додаткових балів при вступі.

Дехто із школярів вже визначився із вибором майбутньої професії, однак інформація щодо значимості спеціальностей агробіологічного факультету не залишила їх байдужими. Учням були надані інформаційно-довідкові матеріали про університет, умови вступу на навчання на 2016 р. Водночас викладачі рекомендували школярам відвідувати сайт НУБіП України для більш детального ознайомлення із вузом, агробіологічним факультетом та кафедрою овочівництва. Сподіваємось, що такі зустрічі допоможуть абітурієнтам зробити свій правильний вибір та обрати саме наш університет.

В.о. завідувача кафедри овочівництва,

доцент Бобось І.М.,

доцент кафедри овочівництва Федосій І.О.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook