Міжнародний семінар з «Управління науковими проектами та програмами в Інституті ґрунтознавства та рослинництва (ІГР), Польща»

13 квітня 2016 року

13.04.2016 р.  на базі кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів агробіологічного факультету відбувся міжнародний семінар з «Управління науковими проектами та програмами в Інституті ґрунтознавства та рослинництва (ІГР), Польща». Основний доповідач – Др. Роберт Борек (відділ біоекономіки та системного аналізу IUNG, Польща) виступив із доповіддю «Основні напрями наукових досліджень в ІГР та впровадження інноваційних розробок у агропромисловому виробництві».

            У роботі семінару взяли участь: проф. Юхновський В.Ю., зав кафедрою лісової меліорації і оптимізації лісоаграрних ландшафтів; проф. В.О.Забалуєв, декан агробіологічного факультету, проф. А.Д.Балаєв, зав. кафедрою ґрунтознавства та охорони ґрунтів, доц. Кравченко Ю.С., відповідальний за міжнародну діяльність по агробіологічному факультету, НПП кафедри, аспіранти. 

            По завершенні семінару було прийнято рішення про:

-         ініціація підписання меморандуму про співпрацю між НУБіП України та ІГР, Польща;

-         залучення до співпраці у наукових проектах ІГР науковців агробіологічного факультету НУБіП України;

-         впровадження сумісних наукових розробок при веденні сільськогосподарського виробництва у наукових агрономічних станціях обох країн.

 
доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К.Шикули
к.с.-г. н. Ю.С. Кравченко 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook