Можливість навчання в Словацькій Республіці!

8 квітня 2016 року

 

Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції інформує, що згідно зі ст. 1 чинної Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти словацька сторона готова прийняти до 5 студентів на часткове навчання до вищих навчальних закладів (терміном до 10 місяців) та до 5 стажистів і докторантів/аспірантів ( з метою збору матеріалів в вивчення наукової літератури за темою досліджень) із загальним терміном перебування до 10 місяців на 2016-2017 навчальний рік.

Словацька Республіка забезпечить українським громадянам:

  • Безкоштовне навчання;
  • Виплату стипендії у розмірах, встановлених для іноземних студентів і докторантів/аспірантів у Словацькій Республіці;
  • Проживання у студентських гуртожитках.

МОН прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматі у 2-х примірниках (перший пакет документів - оригінали, другий - копії).

У електронному форматі PDF скановані документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН [email protected], зазначивши у темі листа "Стипендії на навчання в Словаччині 2016".

Необхідні документи та анкета-заява розміщена на веб-сайті Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки: www.minedu.sk/scholarships-offered-within-the-framework-of-bilateral-programs-of-cooperation/

У разі зацікавленості просимо до 20 квітня 2016 року надіслати документи до управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН.

Оксана Рябченко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook