НПП кафедри англійської філології активно продовжує профорієнтаційну діяльність у навчальних закладах Київщини

5 квітня 2016, 16:51

 

Профорієнтаційна робота на кафедрі триває!!!

          5 квітня ст. викладач кафедри англійської філології Христюк С.Б. провела профорієнтаційну роботу з учнями 11 класу спеціалізованої школи №216 з поглибленим вивченням англійської мови Оболонського району м. Києва. Викладач презентувала історію університету, його структурні підрозділи, зокрема, зосередила увагу учнів на гуманітарно-педагогічному факультеті та спеціальностях "Філологія" і "Соціальна педагогіка". Також ознайомила учнів з офіційною інформацією про університет та факультет, через роздатковий матеріал наблизила учнів до вступної кампанії 2016 року, надавши інформацію про форми навчання, спеціальності, строки прийому документів, відповіла на додаткові запитання та зробила фото на згадку про приємну зустріч.

          Ст. викладачі Дубовик О.М. і Чернеля І.М. провели профорієнтаційний захід в навчально-науковому центрі професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України.

        7-8 квітня ст. викладачі кафедри Качмарчик С.Г. та Шанаєва-Цимбал Л.О. завітали до ЗОШ №3 і №5 м. Боярки. Спілкування склалося цікаве і плідне. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про напрями підготовки та спеціальності, за якими проводять навчання в НУБіП України. Зокрема, презентовано гуманітарно-педагогічний факультет та ознайомлено з особливостями навчання за спеціальностями "Соціальна педагогіка" і "Філологія". Також викладачі детально розповіли про навчально-пізнавальну, виховну, науково-дослідницьку, спортивну та культурно-просвітницьку діяльність, яка активно проводиться на гуманітарно-педагогічному факультеті та в університеті загалом. Слід відмітити, що старшокласники приймали активну участь у спілкуванні, ставлячи питання про умови навчання, проживання в гуртожитках і можливість брати участь у культурному та спортивному житті університету. На всі питання були отримані змістовні відповіді, а також учніям порекомендовали відвідати сайт НУБіП України та сайт факультету для більш детального ознайомлення.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook