Продовжуємо співпрацю з провідними підприємствами України

8 квітня 2016 року

     5 квітня 2016 року з метою реалізації практичної підготовки студентів на виробничих базах провідних підприємств України за ініціативи навчального відділу університету відбулась зустріч керівництва ТОВ «Агрофірма «Весна 2011» зі студентами третіх курсів магістрами першого року навчання факультетів: «Захисту рослин біотехнологій та екології», «Агробіологічного», «Механіко-технологічного», «Економічного» та «Аграрного менеджменту». 

    ТОВ «Агрофірма «Весна 2011» є провідним підприємством у Київській області з вирощування плодово-ягідних культур за сучасними вітчизняними та іноземними технологіями і вже не перший рік співпрацює з нашим університетом. Студенти старших курсів уже мали можливість пройти виробничу практику на об’єктах цього підприємства. Високо оцінюючи рівень підготовки наших студентів, заступник директора Ірина Барзо (яка, до речі, теж є випускником НУБіП України) запропонувала використати можливості підприємства для проходження виробничої практики і в цьому році. 

     На період проходження практики студенти зараховуються на вакантні посади та забезпечуються місцями для проживання у гуртожитку підприємства та харчуванням.

Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу
з практичної підготовки студентів
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook