Участь науковців кафедри автоматики та робототехнічних систем у українсько-голландському бізнес-форумі: шукаємо нових партнерів

6 квітня 2016 року

     16-17 березня у Києві в рамках Нідерландської економічної місії пройшов українсько-голландський бізнес-форум. Участь у ньому разом із представниками інноваційних компаній, які працюють у галузях сільського господарства, садівництва та харчових продуктів, логістики та інфраструктури, взяла міністр зовнішньої торгівлі і розвитку співробітництва Королівства Нідерландів Ліліан Плоумен. Візит пані Плоумен мав на меті покращення існуючих відносин і дослідження нових можливостей партнерства. 

     Представники міжнародної бізнес-консалтингової компанії ProMarketing, що виступала координатором організації ділових зустрічей візиту голландської бізнес-місії, звернулися до наших науковців з проханням про індивідуальну зустріч. Тож 17 березня 2016 року доценти кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка Алла Дудник і Володимир Решетюк зустрілися зі старшим менеджером із міжнародних проектів компанії Delphy Ніко де Гротом.

     Delphy має у своєму складі науково-практичний центр у Блейсвіку, який, по суті, є ультрасучасним тепличним господарством, де розробляються і презентуються нові концепції та технології вирощування. Центр забезпечує індивідуальні навчальні програми для персоналу клієнтів з усього світу.

     Під час зустрічі науковці презентували НУБіП та розповіли про стан наукових досліджень кафедри і їх подальші напрями. Інформація була сприйнята гостем з цікавістю, тож Ніко де Грот вирішив представити її своїм колегам у нідерландському офісі. Окрім цього, обговорювалися можливості співпраці, стажування наукових співробітників і проведення в Україні сумісних наукових досліджень.

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook