Вітаємо магістранта агробіологічного факультету Євгена Предченка з отриманням диплома ІІІ ступеня на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Агрономія»!

6 квітня 2016 року

24 – 25 березня на базі Харківського національного аграрного університету ім. В.В.Докучаєва відбувся ІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Агрономія».

До другого етапу допускались роботи – переможці першого туру конкурсу, який проводився на рівні вищих навчальних закладів, де виконувались роботи. Із поданих до участі у другому етапі конкурсу відбір пройшли наукові роботи студентів Львівського, Миколаївського, Уманського, Харківського, Херсонського аграрних університетів. Від Національного університету біоресурсів і природокористування України у другому етапі прийняв участь магістр агробіологічного факультету Предченко Євгеній.

Виконана Євгенієм дослідницька робота (науковий керівник доцент кафедри землеробства та гербології Косолап Микола Павлович) «Ефективність хімічного захисту кукурудзи від бур’янів в системі no-till в умовах ВП НУБіП України Агрономічна дослідна станція» та представлена автором доповідь заслужили  диплом ІІІ-го ступеня. Вітаємо автора і наукового керівника. Так тримати!


Заступник декана агробіологічного факультету
к.с.-г.н., доц. М.Іванюк
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook