Студентів економічного факультету Ярославу Бризіцьку та Ірину Вовк нагороджено відзнаками на всеукраїнській олімпіаді та конференції у Луцьку

5 квітня 2016 року

     31 березня – 1 квітня студенти ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси i кредит» 1 року навчання Ярослава Бризіцька та Ірина Вовк взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», яка проходила в Луцькому національному технічному університеті. 
     За результатами олімпіади оргкомітет відзначив грамотами обох дівчат. У номінації «За знання методів фінансового менеджменту» нагороджена Ярослава Бризіцька, а «За креативний підхід до розв’язку фінансових завдань» – Ірина Вовк

     Також наші студенти взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених та студентів «Інструменти фінансово-кредитного розвитку економіки України та її регіонів». Під керівництвом завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М. вони представили на пленарному засіданні доповідь «Децентралізація фінансової системи України». Тема надзвичайно цікава та актуальна. У доповіді порушувались питання розподілу функцій, повноважень, фінансових ресурсів та відповідальності за їх використання між органами центральної влади та органами місцевого самоврядування. A також надані пропозиції щодо ефективного здійснення децентралізації фінансової системи України. Учасники конференції адресували доповідачкам чимало запитань, на які отримали ґрунтовні відповіді. 

     За підсумками конференції Бризіцьку Ярославу i Вовк Ірину нагороджено дипломами ІІ ступеня. Особисто ректор Луцького національного технічного університету Савчук П.П. відзначив високий рівень підготовки студентів та керівника Давиденко Н.М. за хорошу підготовку студентів до конференції. 

     

Галина Скрипник,
доцент кафедри фінансів  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook