Молодші школярі завітали з екскурсією на кафедру біології тварин

1 квітня 2016 року

     З початку листопада 2015 року до 25 березня 2016 року науково-педагогічні працівники кафедри біології тварин провели зустрічі та співбесіди з випускниками 30 шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів і коледжів з дев’яти областей України (Київська, Вінницька, Запорізька, Донецька, Луганська, Полтавська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Харківська). Бажання подати документи та змагатися за право стати студентом факультету тваринництва та водних біоресурсів уже висловили 20 випускників як шкіл і ліцеїв, так і технікумів. 

     

     У продовження профорієнтаційної роботи 24 березня на факультет з екскурсією завітали учні 1-Д класу гімназії № 179 м. Києва та їхні батьки. Гостей ознайомили з колекцією акваріумних риб, запросили взяти участь в лабораторних заняттях із зоології. Школярі відвідали музей мисливських тварин ННІ лісового і садово-паркового господарства, привітали учасників наукової конференції факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     

     Побачене і почуте залишило багато позитивних вражень у дітлахів, а їхні класний керівник і батьки висловили вдячність за проведений захід. 

М. Сахацький,
завідувач кафедри біології тварин
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook