Профорієнтаційна робота юридичного факультету: шукаємо своїх абітурієнтів

3 квітня 2016 року

     Вже зовсім скоро розпочнуться випуски у школах і вчорашні школярі обиратимуть професію, а відповідно і виш, де її здобуватимуть. Аби допомогти їм зробити цей вибір викладачі і студенти юридичного факультету провели ряд зустрічей з майбутніми абітурієнтами.

     11 березня 2016 року доцент кафедри адміністративного та фінансового права Олена Артеменко зустрілася з учнями ЗОШ №1 і №2 села Білогородка, що на Київщині. Вона розповіла про університет, зокрема спинилася на тому, що тут готують фахівців за 30 спеціальностями, та уклала договори про співпрацю з керівництвом шкіл. 

 

 

     18 березня студентка 2-го курсу юридичного факультету Ольга Оніщук відвідала Андрушківську загальноосвітню школу ім. А.Н Вітрука. Під час бесіди з одинадцятикласниками студентка розповіла про професію юриста, яку вона обрала, і котру зможуть опанувати і вони, якщо прийдуть навчатися на юридичний факультет. А також надала інформацію про правила прийому абітурієнтів у 2016 році та презентувала учням буклети Національного університету біоресурсів і природокористування та юридичного факультету. 

 

 

     23 березня доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Марина Дейнега та старший викладач кафедри адміністративного та фінансового права Лідія Галайдюк представили юридичний факультет на «Ярмарку професій» для учнів 9-11 класів, який проводив Баришівський районний центр зайнятості. Молодь познайомили з особливостями вступу на спеціальність «Право», умовами навчання та структурою юридичного факультету.

 

 

 

Олена Улютіна
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook