Випускник 2015 року Євгеній Чечко: навчання на факультеті землевпорядкування - гарна можливість для вдалого старту кар’єри

29 березня 2016 року

Незабаром стартує вступна кампанія 2016 року. І цьогорічні випускники, які вже за якихось три місяці стануть абітурієнтами, вирішують, який же виш їм обрати. Одним з визначальних критеріїв тут є перспективність професії і можливість різносторонньо відкрити себе.

     Саме керуючись цими принципами кращий випускник 2015 року Євгеній Чечко прийшов свого часу навчатися на факультет землевпорядкування. А вибір у нього був чималий, адже мав чудовий атестат і високі бали ЗНО з математики та фізики. Та він твердо знав, що хоче навчатися саме в НУБіП України. Не в останню чергу тому, що цей виш закінчив його батько Євгеній Олександрович (щоправда, він навчався на агрономічному факультеті).

 

     Час показав, що Женя не помилився: вже на третьому курсі почав працювати в одному з провідних землевпорядних підприємств – ДП «Київський інститут землеустрою», успішно поєднуючи наукову роботу і навчання, став призером Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Землеустрій та кадастр» – і у загальнокомандному заліку, і з дисципліни. Звісно, такі успіхи студента не залишилися непоміченими, і по закінченню університету він отримав кілька пропозицій з працевлаштування – обрав установу, яка займається землеоціночною діяльністю.

     Сьогодні керівники обох організацій, де працював і працює Євгеній, входять до складу ради роботодавців факультету землевпорядкування. Тобто можливостей показати себе і отримати гарну роботу ще під час навчання у студентів наразі ще більше.

Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook