На нараді директорів бібліотек ВНЗ м. Києва обговорили Стратегію розвитку бібліотечної справи в Україні

28 березня 2016 року

24 березня 2016 року в Науковій бібліотеці ім.  М. Максимовича Київського національного університету ім. Т. Шевченка відбулася чергова робоча нарада директорів бібліотек ВНЗ м. Києва, в якій взяла участь і директор нашої книгозбірні – Кіщак Тетяна.

 

 

На засіданні обговорювалася, насамперед, Стратегія розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року "Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України", яку 23 березня 2016 р. В`ячеслав Кириленко презентував на Уряді, а також питання діяльності бібліотек ВНЗ м. Києва в 2015 році та зміни в нормативно-законодавчій базі.

 

 

З пропозиціями щодо шляхів кооперації для вдосконалення роботи вузівських бібліотек виступив директор наукової бібліотеки ім. Максимовича, заступник голови Науково-методичної бібліотечної комісії МОНУ Олег Сербін, адже бібліотеки вишів мають значний потенціал, який можна ефективно реалізувати тільки шляхом інтеграції бібліотек нашої мережі в єдине інформаційне середовище. Тож директори вишів м. Києва підтримали цю ідею та домовилися окреслити основні напрями такої інтеграції.

Мельничук Лариса,

заступник директора наукової бібліотеки 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook